Posredovanje za prodavatelje, najmodavce/zakupodavce

Ugovor o posredovanju
Svako posredovanje započinjemo s detaljnim upoznavanjem klijenta, prodavatelja, najmodavca/zakupodavca s Uvjetima poslovanja, Uvjetima i pravilima propisa o privatnosti i nakon pregleda i prikupljanja dokementacije o nekretnini nastavljamo sasklapanjem Ugovora o posredovanju.

Procjena nekretnine
Ovaj složeni postupak, započinjemo pregledom nekretnine i procjenom utjecaja mikrolokacije na mogućnost prodaje/najma /zakupa u dogledno vrijeme, a sukladno potrebama i željama klijenta.
Posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti građevine, mogućnostima postavljanja zamjenskih objekata s obzirom na prostorno plansku dokumentaciju.
Također, kod posredvanja za zemljišta, prikupljamo dokumentaciju iz aktualnih prostorno planskih dokumenata.

Prezentacija na tržištu....
Dobar oglas daleko se čuje... naša je misao vodilja i mi nastojimo što vjernije opisati svaku nekretninu istaknuvši sve njene prednost i dodane vrijednost.Također vodimo računa da naš oglas bude vjeran stanju nekretnine i potkrijepiti ga sa što više argumentiranih podataka. Iz bogatog iskustva znamo da kvalitetno i realno prikazana nekretnina štedi energiju i vrijeme, kako nama tako i našim klijentima. A svi znamao da je vrijeme novac.